Home / Ontwikkelingen / Workshop Human Profiling op de Dag van de Ondernemer

Workshop Human Profiling op de Dag van de Ondernemer

Op de Dag van de Ondernemer mocht ik op de tweede CoWork Friday mijn verhaal delen met een groep enthousiaste ondernemers.

logo_dagvandeondernemer

CoWork Friday

Eens in de maand wordt er door StartUp Arnhem (voorheen CVJO Arnhem) een CoWork Friday georganiseerd voor alle ambitieuze ondernemers van Arnhem en omgeving die meer uit hun onderneming willen halen. Tijdens zo’n dag is het leuk om andere ondernemers te leren kennen en is er de mogelijkheid om in gesprek te gaan met coaches en adviseurs. Tevens wordt er een workshop aangeboden. Deze keer had ik de eer om hem te verzorgen en gaf ik mijn workshop over Human Profiling.

Lichaamstaal

Iedere dag ontvangen wij informatie van anderen op basis waarvan wij besluiten nemen, keuzes maken of adviezen geven. We gaan daarbij uit van het vertrouwen in de mens.

Echter dwingen ‘belangen’ van onszelf ons vaak mens en informatie pas te vertrouwen, nadat het duidelijk is geworden dat dit ook daadwerkelijk zo is.

Human Profiling

Zoals genoemd luidde de titel van de workshop die ik mocht geven ‘Human Profiling’. Dit is een unieke interview- en gesprekstechniek waarmee u mensen kunt ‘lezen’ en de integriteit van mens en informatie kunt testen. Het voorspellende karakter van Human Profiling kenmerkt zich in de vaststelling van intenties van personen. Met andere woorden, Human Profiling stelt ons daadwerkelijk in staat om achter de ware intenties van de ander te komen.

Praktisch

Ik mocht mijn kennis op een praktische en interactieve manier doorgeven door middel van een aantal basiselementen:

• De functie van lichaamstaal als bron van essentiële informatie
• Een proeverij van tekenen van bedrog
• Inzicht in de methodische vaststelling van de ware intentie van de ander
• Confrontatie met uw eigen manier van vragen stellen en informatieverzameling.

Ik heb mijn passie voor communiceren met aandacht voor lichaamstaal mogen delen met deze groep enthousiaste ondernemers. Daarna was het tijd voor een afsluiting met echt ondernemers bier.  StartUp Arnhem: nogmaals bedankt voor de uitnodiging. Het was een geslaagde dag!

Wat kan ik voor u betekenen?

Top