Home / Mijn Aanpak

Mijn Aanpak

“Ik geloof dat iedereen een krachtige eigenschap heeft. Om succesvol te zijn in het ondernemen en verkopen, moet je juist deze kracht inzetten. Daarnaast zijn er vele verkoopvaardigheden en gesprekstechnieken die een salesmedewerker op ieder niveau verder helpt.

Ik ga graag met zelfstandig ondernemers, accountmanagers in salesteams (individueel en als belangrijke schakel binnen het salesteam) een ontwikkeltraject in met als resultaat: een verbetering van verkoopprestatie.

SKC_header_02_veelhanden
Mijn coaching hart gaat nog sneller kloppen als ik teamleden individueel mag begeleiden.

Mijn aanpak

Persoonlijke coaching

Creëer inzicht in uw persoonlijkheid, ontdek uw kracht en leer deze effectief in te zetten.

Dit traject doorloopt u samen met mij als coach. Het belang van de coach is: uw groei als mens en zakelijke effectiviteit voor het individuele belang. Dit kan echter ook zijn voor u als onderdeel van het salesteam.

Ik begeleid het coachingstraject en reik u handvatten aan. Uw inzet bepaalt het succes.

Het aantal gesprekken en de duur van het coachingstraject is afhankelijk van uw wensen en behoeften.

Training in de praktijk

Bij training in de praktijk is sprake van intensieve persoonlijke begeleiding op uw dagelijkse werkplek. U krijgt direct salestips en -adviezen die u direct in uw werkpraktijk kunt toepassen.

Mee naar een salesgesprek? Dat behoort zeker tot de mogelijkheden. Dan kunnen we vervolgens dit gesprek samen evalueren.

Ik geef u een intensieve persoonlijke begeleiding en praktische, direct toepasbare adviezen.

Een training in de praktijk kan deel uitmaken van een coachingstraject, geheel in te vullen naar uw wensen en behoeften.

In company Workshop

Een workshop is het middel om betrokkenheid te creëren en te behouden binnen het salesteam. Wit u als organisatie meerdere accountmanagers of binnendienstmedewerkers op het vakgebied van sales coachen?

De individuele leertrajecten van alle medewerkers komen samen in een workshop.

Ik verzorg de workshops o.b.v. de individuele leertrajecten. Denk aan onderwerpen als saleskoers bepalen, effect van communicatie (verbaal en non-verbaal) en klantreis in beeld.

Een workshop is actief, kort en krachtig. De inhoud van de workshop wordt in overleg samengesteld, de duur is maximaal 3 uur.

Wist u dat er zijn vergoedingsmogelijkheden voor coaching zijn?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Uw Sales Kracht Coach

Eigenaar

Ik, Christine, begeleid uw coaching traject­­­­ en reik u handvatten aan. Uw inzet bepaalt het succes! Het aantal gesprekken en de duur van het coaching traject is afhankelijk van uw wensen en behoeften.

Top