Home / Ontwikkelingen / Focus op het resultaat

Focus op het resultaat

U bent bezig met een offerte, dan gaat de telefoon, er komt een nieuwe e-mail binnen, een WhatsApp-bericht over een feestje morgen… Herkenbaar? We leven in een tijd waarin veel verschillende prikkels bij ons binnen komen. En hoe gaan we daar nu efficiënt mee om?

De grootste prikkel bent u zelf

Vandaag de dag krijgen we op één dag net zo veel prikkels als 40 jaar geleden in een hele maand! Hoe gaan we daar mee om? De prikkels komen voornamelijk van social media, telefoon, computer, radio… maar vergeet vooral niet onszelf en onze medemens. Hoe vaak staat er niet een collega aan uw bureau? Of heeft u zelf een zeer dringende vraag aan een ander? Vaak prioriteren we onze werkzaamheden niet of slecht. Hoe belangrijk zijn urgente zaken? Of hebben we zaken gewoon te lang laten liggen? Dat levert stress op.

Getting things done

Het bestaat: honderdduizend dingen tegelijk moeten doen en toch productief functioneren, met een helder hoofd en het ontspannen gevoel dat alles onder controle is.” Dit zijn de eerste woorden uit het boek Getting things done van David Allen. Zijn werkmethode en systeem is wereldwijd een groot succes. Het is praktisch en eenvoudig, voor iedereen in alle functies toepasbaar.

Vertaling naar uw werkplek

Ik train mensen die meer focus op resultaat willen. Mensen die graag de juiste keuzes in werkzaamheden willen maken. Welke werkzaamheden hebben prioriteit, wat draagt bij aan het behalen van mijn doelen of targets? Om deze keuzes te kunnen maken, moet u inzicht hebben in wat belangrijk is. En vooral, wat zijn uw (functie)doelen? Wat is uw bijdrage aan de organisatie? En als u dit inzicht hebt, hoe geeft u dan prioriteit aan de juiste werkzaamheden? In één dag leert u de juiste keuzes te maken op basis van uw (functie)doelen en dit te vertalen naar uw werkplek. De volgende dag gaat u direct volgens deze nieuwe werkwijze aan de slag!

Training Productiviteit

Wilt u meer controle en overzicht? Meer doen in minder tijd? Schrijf u dan in voor de training Productiviteit op 4 juli a.s. in Nijmegen! Of bel me voor een in company traject voor meerdere collega’s of teams.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de training? Neem dan gerust contact op via het contactformulier.

Top